الصديقه الجميله جدا نور
كتبت موضوع بس المشكله انه مظهرش في المنتدي
اضطريت انقله انا
بعد ازنك اختي
معاكم اليوم وكل يوم نور والواجبة الصحية ويارب تعجب جميعا المنتدى وياكلوه با الهنا والشفاء اولا نحضر الفراخة وبعد انا تغسيل جيدا ونبداء اولا نخلى الفراخة من العظام وتكون كاملة بدون تقطيع ثانيا نحضر ربع كليو لحم مقطع قطع صغيرة ودة من الحشو مع اتنين بصلة صغيرة مع رابع كليو فلفل اخصر واحمر ودى المقادير ثالثا ليمونة وبعض البهارات من الملح والفلفل والبهارات اللحم وبعد ذلك نضع ملعقة ثمن وملعقة زيت خفيف على النار وبع ذلك نضع البصلة حتى تاخذ اللون الذهبى وبعد ذلك نضع الفلفل وبعد خمس دقايق نترك من على النار حتى نضع اللحم ونضعة تانيا على النار حتى تنضج اللحم وبعد ذلك نشيلة من على النار ونحضر الفراخة المخلية ونضع الحشو فية ونلف الفراخة ونضع فى ورق التصديرونضعها فى صنية فى الفران لمدة ساعة الارابع وبعد ذلك نضع المياة على النار للمكرونة الاسباجتى الاى هتكون معه ونضع حبة من الملح مع معلقة زيت وعندما تغلى المياة نضع المكرونة وبعد انت تنضج نصفى المياة الاى علية وبعد ذلك نكون عملنا الصلصة وهى عبارة عن صلصة طماطم مع بصلة صغيرة مع حبة واحدة من الثوم حتى لا يتعب القولون ولكى تعطى رايحة حلوة وبعد ذلك نحضر السرفيس ونضع علية بعض الاشكال لتجميل حسب الرغبة ونضع الفراخة الجمياة وبعدذلك نضع المكرونة فى السؤفيس التانى مع التجمبل وبكدة اكون شرحت شرح واضح وبسيط لكل الاى يحب يعمل ويارب تعجب وياريت الاى يعملة يكتب تعليق علية وبا الهناء والشفاء مع كل جديد فى هذا المنتدى الجديد
نوررررررررررررررررررررر